CONFERÈNCIA – COLOQUI” UN CONVENI PER A TOTS ”

Propostes per a la negociació inminent
del proper conveni col.lectiu d’oficines de farmàcia
per a les Illes Balears 2007 – 2009

Dijous 26 d’abril de 2007 a les 13,30 h
Saló d’Actes del COFIB.

Benvolgut/da company/a:

Es per a mi un plaer el convidar-te a aquest acte dirigit als farmacèutics adjunts, siustituts i regents i on es tractarà de les propostes que la secció farmacèutica del Simebal portarà a l’inminet negociació del que serà el conveni autonòmic d’ oficines de farmàcia 2007 – 2009. Parlarem del que proposen altres convenis autonòmics i el conveni nacional actualment en negociació a Madrid.

A l’acte, organitzat per la secció farmacèutica del Simebal, hi assistiràn el president de la patronal FEFE i els vocals d’adjunts i d’oficina de farmàcia col.legials. Amb tots ells i gracies a la col.laboració que en tot moment ens ha donat el COFIB, només hi faltaràs tú. El teu futur professional és en joc, Vine a coneixer la lletra del teu nou conveni i a debatre entre tots el seu contingut .

Demanam als farmacètics titulars que facilitin l’assitència dels seus adjunts / es o sustituts /es a aquesta important conferència que marcarà l’inici de la negociació del futur conveni.

Esperant comptar en la teva presència, gracies a tots per fer possible aquesta reunió. Per a qualsevol dubte crida’m al : 680 134 842 (Tomeu).

Palma, 3 d’ abril de 2007.

Sgt. Bartomeu Llull
Coordinador secció
Farmacèutica del Simebal