El Fòrum de Metges d’Atenció Primària de les Illes Balears es reuneix per a ratificar la seva unió i continuïtat

Els representants del Fòrum de Metges d’Atenció Primària de les Illes Balears han ratificat la seva unió per tal de donar continuïtat al Fòrum, durant una  reunió que va tenir lloc ahir horabaixa en la seu del Col·legi de Metges.

Les societats científiques mèdiques d’Atenció Primària (IBAMFIC, SEMG, APAPIB y SEMERGEN), la representant del SUAP, el Col·legi de Metges i Sindicat Mèdic de les Illes Balears, que representen als metges i metgesses d’Atenció Primària, destaquen el valor de la cohesió del col·lectiu de metges  davant el repte majúscul d’afrontar la situació actual i futura de l’Atenció Primària.

Cal recordar que el Fòrum es constitueix amb la finalitat de ser el lloc comú de la Primària i establir un marc general de cooperació i col·laboració en l’àmbit de les seves respectives competències.  El Fòrum pretén fer front a temes, qüestions i problemes comuns en relació amb la professió mèdica en l’àmbit de l’Atenció Primària, tractant de cercar solucions als mateixos a través de propostes que, de manera conjunta, promoguin una millora de les condicions que determinen l’exercici de la Medicina. El Fòum de Metges d’Atenció Primària té la voluntat de col·laborar en totes aquelles actuacions que tinguin com a finalitat última garantir la qualitat assistencial i la cura de la salut dels ciutadans.

El Fòrum té previst que, en les properes setmanes, continuïn les reunions de treball previstes del Grup Assessor de Suport a l’Atenció Primària i Comunitària, del qual formen part els representants de les societats científiques mèdiques d’Atenció Primària.

El Fòrum proposarà la incorporació d’un representant de la delegació balear del Consell Estatal d’Estudiants de Medicina, com a nou membre del Fòrum. Així mateix, se sol·licitarà una nova trobada amb la Consellera de Salut i amb la Direcció General de l’Ibsalut.

Adjuntamos PDF: